Lite om mig

Hemsidan handlar om mig Anna Persson o mina hundar av rasen dansk svensk gårdshund. 

Efter grundskola och gymnasium flyttade jag till Västerås där jag pluggade till Energi och Miljöteknik ingenjör. Det var en väldigt givande utbildning men tyvärr fanns där inga jobb   Sökte hundratals jobb men inget napp. Började då plugga lite psykologi i Kristianstad o fortsatte i samma bana fast senare i Göteborg. Där jobbade jag på ett gatukök under en tid. 2002 flyttade jag tillbaka till Fjälkinge o började jobba inom äldreomsorgen. 2006 började jag plugga till sjuksköterska. Idag jobbar jag som bemannings sjuksköterska o åker runt till olika platser men basen är alltid Kristianstad.

Har vuxit upp med hund då mina morföräldrar hade hund när jag var barn och när jag var 10 år fick vi vår första hund i familjen. En "borderlabb" vid namn Ronja Rövardotter. Började träna hund när jag gick i högstadiet. Då lånade jag min mormors bordercolli Ketty. 1997 köpte mina syskon var sin springerspaniel o sedan dess har det alltid funnits minst en hund i familjen. Min första egna hund köpte jag 2005 och det var Caizer som fick avlivas pga sjukdom 2016. Idag (2017-12) består flocken utav 2 individer Fricco och Nido.

P1250725 (2)

 Jag o pojkarna - Fricco till vänster o Nido till höger. Bilden är tagen vid Gamlehamn, Gotland sommaren 2017. 

P1250887

 Fricco drygt 6 år och Nido snart 3 år kortet taget på Lojsta hed, Gotland 2017

Kontakta mig

Om du har några frågor/funderingar eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.

Glöm ej att skriva in Er email adress, har ni ingen skriv in min email adress, den återfinns längst ner på sidan.